• Новинка
Аз вярвам в Приказки

Аз вярвам в Приказки

BGN 39.54
Налично

Наличност

Първият пълнометражен албум пост-фолк-страхотна готик-рок група от Ню Йорк!SKY SALT - мрачна, интроспективная алт-рок-група от Ню Йорк с уникални песни, подготвени за радио, допълнени с ефектен женски вокали на фона на мощни китари и водоворотом тежки бита.
Създадена и ръководена от огненноволосой певица Ксенией, SKY SALT е била приета на бюджет ум сцената в Ню Йорк, в модерните нощни клубове на Западното крайбрежие, а също така и на ултра-модерни борси в Чикаго.Техните изпълнения бяха описани като "скандално спектакъл, сплавленное с енергия полноконтактного рок-шоу".Мистика възрастни жени, химични с малко момиченце, несъмнено играе важна роля в феноменальном успеха на групата.
SKY SALT независимо записва и издава EP OFF THE GROUND от 5 песни през 2002 г., който в момента се намира в четвъртата версия, за да отговори на постоянно търсене.
SKY SALT издават първия си пълнометражен албум "I BELIEVE IN FAIRY TALES" на 28 април 2004 г. съвместно с Daedalus Productions и Лайм Crime Records.В клуба на Plaid, Ню Йорк, се проведе парти по повод представянето на компакт-диск, се събраха на впечатляващ брой фенове - 400 души.Това ще бъде последвано турне в Северна Америка.

Основни характеристики

Избор на клиенти

Blupow Светодиодна Настолна лампа с Часовник, Сгъваем Защита за Очите, Затемняемая Многофункционална 5-Степенна Регулируема
  • Новинка

Blupow Светодиодна Настолна лампа с Часовник, Сгъваем Защита за Очите, Затемняемая Многофункционална 5-Степенна Регулируема

BGN 24.26

LCD дисплей за будилник, термометър и календар, регулируемата цветова температура от 3000 до 6000 ДоОт работа