• Новинка
Калъф Galaxy Note 4, [Защита от падане] GOOSPERY Rich Дневник [Чанта-портфейл] Калъф от мека Изкуствена кожа Premium [Слот за лична карта / карти и пари в брой] за Samsung Galaxy Note 4 (Тъмно си?

Калъф Galaxy Note 4, [Защита от падане] GOOSPERY Rich Дневник [Чанта-портфейл] Калъф от мека Изкуствена кожа Premium

BGN 37.31
Налично

Наличност

GOOSPERY, Inc е създадена като клон на Меркурий Corporation в САЩ (със седалище в Южна Корея) с една цел : да се превърне вашия водещ доставчик на мобилни аксесоари.
Нашата серия чанти GOOSPERY е широко признат за надеждно качество, творчески дизайн и конкурентни цени.
Ние вярваме във взаимодействие с нашите клиенти, за непрекъснато подобряване на външния вид и ефективността на всички наши продукти, и с една и съща нагласа ние предлагаме пълна гама от авангардни калъфи за смартфони и таблети.
Нашата световна мрежа от клонове предоставя ни глобално присъствие, което ни позволява да върви в крак с най-новите тенденции и да се оптимизира голямо производство, за намаляване на разходите.
Избор на GOOSPERY, получавате калъф за носене на по-високо качество, отговарящи на вашите нужди, с иновативен дизайн и разумни цени.
** Действителния цвят може леко да се различават от снимки на продукта, поради осветление по време на снимки и на различни настройки на монитора. ** .

Основни характеристики

Избор на клиенти