• Новинка
Цял бански с дълъг ръкав за момичета Tuga 3 месеца - 7 години, защита от слънцето UPF 50 +

Цял бански с дълъг ръкав за момичета Tuga 3 месеца - 7 години, защита от слънцето UPF 50 +

BGN 33.17
Налично

Наличност

БАНСКИ ЗА МОМИЧЕТА TUGA
Tuga girls "high tide" - чудесен избор за малките деца.Ако не е указано друго, цялата ни облекло, проектирани с оглед на обичайните удобна за кацане и не приталена за да се гарантира възможно най-високата защита от слънце.UPF - това е рейтинг за дрехи, която показва нивото на защита от слънцето.
РАЗЛИКАТА В TUGA
Солнцезащитная облекло Tuga - това е функционална и модни дрехи и аксесоари за защита от ултравиолетови лъчи.
UPF срещу SPF
Почти същото.Размери 3/6 месеца, 6/12 месеца, 12/18 месеца.Моля, запознайте се с нашите таблици с размери солнцезащитной дрехи Tuga, за да се гарантира най-добрите засаждане.Нашите продукти са безопасни за кожата и рифове!
А сега иди да Играе, ние ще Ви Прикроем! 100% гаранция за този продукт.Никакви въпроси не задавалось.Ние използваме материи, които са произведени специално, тъй като в процеса на плетене, така и в процеса на оцветяване, за да отговарят на стандартите на UPF 50+, блокирующим 98% от ултравиолетовите лъчи (както UVA, така и UVB лъчи), не съдържа химически слънцезащитни продукти и са идеални за чувствителна кожа. и 2/3 години имат закопчалка от вътрешната страна на крака за лесна смяна на подгузника.С помощта на цветни дизайни, ние се грижим за това, децата да изглеждат най-добре на плажа или басейна.

Основни характеристики

Избор на клиенти