• Новинка
Opteka BTX-1 Безжична Сгъваеми слушалки, Bluetooth 4.0 с вграден микрофон, 8-часов живот на батерията и калъф

Opteka BTX-1 Безжична Сгъваеми слушалки, Bluetooth 4.0 с вграден микрофон, 8-часов живот на батерията и калъф

BGN 12.18
Налично

Наличност

Насладете се на висококачествен безжичен стрийминг на прехвърляне на звук по Bluetooth и телефонен секретар на повиквания с помощта на безжични Bluetooth слушалки Opteka BTX-1
Opteka BTX-1 работи в тандем с вашия смартфон или таблета i Phone, i Pad, i Pod или Android, MP3 плейър, лаптоп или друго устройство с Bluetooth поддръжка и е снабден с най-новата технология Bluetooth.
Насладете се на дълъг живот на батерията благодарение на вградената акумулаторна батерия, която липсва до 8 часа.Зарежда се бързо (по-малко от 3 часа) и удобно с помощта на включения USB кабел.
Удобни вградени елементи за управление осигуряват интуитивна работа.Лесно е да приемате и провеждате разговори, изберете следващата и предишната пътеки, както и увеличаване или намаляване на силата на звука по време на път.
Възглавница за облекчаване на натиска леко плътно към ушите си, осигурявайки приятна акустична стягане и мощен бас отговор.Когато устройството не се използва, тя се сгъва и се поставя в приложената луксозен калъф за по-добра преносимост.
Технически характеристики
Технологията Bluetooth : Версия 4.0
Безжичен обхват : 32,8' (10 м)
Батерия : литиево-полимерна 3,7 В (8-часова)
Интерфейс за зареждане : Високоскоростен USB
Диаметър на слушалките : 40мм
Импеданс : 2 омч
Честотна характеристика : 20 Hz до 20 khz
Алтернативно свързване : Сменяем кабел с 3,5 мм (включени в комплекта)
Гаранция : 1 година Ограничена
.

Основни характеристики

Избор на клиенти